zondag 3 juni 2012

"Iets liefs" een nieuw jaarproject

Oh jee, waar begin ik aan?
Begin dit jaar kwam ik terecht op het 365 dagen project. Ik vond het geweldig! Het bleef maar in mijn hoofd zitten dat ik dat ook wilde gaan doen. Maar hoe? En met welk project? Weken en maanden gingen voorbij en  af en toe kwam dit project weer in mijn gedachten... dat project, is dat ook iets voor mij? Ik wil dan wel origineel zijn, maar lukt dat? En kan ik iets vinden dat ik elke dag kan doen/maken/fotograferen? Wat moet dat dan zijn?

Ik vond bijvoorbeeld het hartjesproject helemaal geweldig. Elke dag op de foto met een hartje. Maar ja, om dat nu ook te gaan doen? En elke dag iets 'moeten' scrappen, dat kost me waarschijnlijk iets teveel tijd. Ook zag ik opruimprojecten voorbij komen. Zou iets voor mij zijn, maar mijn huis is best aardig opgeruimd, al zeg ik het zelf. En als ik vind dat iets opgeruimd zou moeten worden, dan moet dat ook 'direct' klaar zijn. Dan zou ik daar nooit 365 dagen over kunnen doen. ;-)

Inmiddels is al juni, maar nu weet ik welk project ik ga doen! Elke dag een foto van 'iets liefs'! En dan 365 dagen lang. Dus tot 1 juni 2013. Dat kun je heel breed zien, als iets dat ik - of iemand voor mij - gedaan heeft, maar ook iets wat gewoon mooi of lief is om te zien. De foto's hoeven ook niet heel erg mooi gemaakt te zijn, want elke dag met het fototoestel op pad dat gaat ook niet lukken. Gelukkig heb ik een mobiele telefoon die best aardige foto's maakt en die heb ik eigenlijk altijd bij me.

Dus, welkom op mijn nieuwe blog, speciaal aangemaakt voor mijn 365-dagenproject: elke dag "iets liefs"!

Groetjes,
Daniëlle

7 opmerkingen:

Tineke zei

Heel veel succes. Ik vind het een enorme opgaaf. Ben benieuwd hoe het je af gaat.

NicoleJ zei

wat een leuk en vooral positief idee! Succes met het project maar jij bent altijd heel goed in het volhouden van zulke projecten dus dat komt helemaal goed!

Fia zei

Een hartstikke leuk idee een jaar lang.....vind het knap dat je dit aan gaat...en ik blijf je tuurlijk volgen..

Veel succes..

Ageeth zei

Ow wat leuk ! Maar jeetje een jáár dat is wel heel lang. Succes!

Petronella zei

Wat een leuk onderwerp heb je hiervoor gekozen.

Jola zei

Wat een super leuk idee Daan, dat 'iets liefs '!

femmoltje zei

klinkt goed...
succes
en ik hoop dat je veel liefde mag krijgen / vinden