zondag 10 juni 2012

Daar ben ik weer hoor!

Heb netjes foto's gemaakt, alleen geen tijd gevonden om ze te plaatsen... Maar hier komt dag 5 tot en met 9. Te beginnen met het geboortekaartje van een collega op dag 5, lief he? 


Op dag 6 kwamen wat collega's een pot met drop brengen voor het hele kantoor omdat zij een tijdje een ruimte van ons mochten gebruiken terwijl toen zij in een verhuizing zaten. Wij vonden dat erg lief en lekker.


En op 7 juni kwam mijn oudste zoon met zijn vriendin hier eten. Gelukkig is hij weer wat opgeknapt. Hij wilde zelfs wel de biefstukjes bakken. En dat kan hij goed. Lief van hem!


Dit weekend waren wij op stap. Een weekendje naar het westen des lands om wat bezoekjes af te leggen. Dit was onze eerste kus in Purmerend, waar ons hotel stond. Wij vinden elkaar nog steeds erg lief...


Zaterdag gingen we op bezoek bij Vera en Jeroen. Zij hebben een hele lieve baby...


En vandaag, zondag, hebben we Volendam bezocht met zn tweetjes. André is daar natuurlijk bekend, maar voor mij was het voor het eerst. Samen op het terras genoten van een borrel. Je moet tenslotte lief zijn voor elkaar nietwaar? 


Zo, dat was het weer eventjes. Tot de volgende keer!

Daniëlle

2 opmerkingen:

Fia zei

Wat een lieve foto's allemaal.....de foto van André en baby is zo schattig...

Vera zei

En ik vond het heel lief van jullie dat jullie langskwamen, Anouk vond haar cadeautje heel lief, en heb ik dus enorm genoten van jou en jouw Lief. Ha!
Lieverds zijn jullie.

XXX